BAKERIA.RO

Bakerim zilnic pentru tine!

Noi suntem Bakeria, pasionati ai produselor proaspete si gustoase. Suntem bucurosi sa va oferim in fiecare zi paine si produse de panificatie artizanale facute din ingrediente naturale, fara E-uri sau conservanti.

Povestea noastra

Drumul nostru a inceput sub „umbrela” francizei Mons Mellis. Incet, incet am crescut, am capatat experienta, astfel incat anul acesta am hotarat sa dezvoltam propriul nostru brand. „Bakeria” este proiectul nostru de suflet, brutaria ce ofera intotdeauna produse proaspete si delicioase. Am ramas aceeasi echipa dedicata muncii noastre cat si clientilor nostri. Am reusit sa cream o comunitate, un loc in care lumea sa vina cu placere, un loc in care am pus foarte mult suflet.

Familia Bakeria

Am pornit la drum cu mult entuziasm si cu multa pasiune pentru pregatit bunatati. Incet, incet am crescut, am marit echipa si am devenit o familie, atat pentru noi cat si pentru clientii nostri. Cel mai important este ca am reusit sa cream o comunitate, un loc in care lumea sa vina cu placere, un loc in care am pus foarte mult suflet!