BAKERIA

BRUTARIE ARTIZANALA

Bakerim zilnic pentru tine!

Noi suntem brutaria artizanala Bakeria, pasionati ai produselor proaspete si gustoase. Suntem bucurosi sa va oferim in fiecare zi paine cu maia, prajituri de casa, cozonaci, precum si alte produse artizanale facute in brutaria noastra din ingrediente naturale, fara E-uri sau conservanti.

Familia Bakeria

Am pornit la drum cu mult entuziasm si cu multa pasiune pentru pregatit bunatati, un loc in care coacem artizanal paine cu maia. Incet, incet am crescut, am marit echipa si am devenit o familie, atat pentru noi cat si pentru clientii nostri. Am adaugat noi produse in portofoliul nostru, prajituri de casa, cozonaci artizanali, produse de patiserie si noi sortimente de paine cu maia. Cel mai important este ca am reusit sa cream o comunitate, un loc in care lumea sa vina cu placere, un loc in care am pus foarte mult suflet si unde mereu gasesti produse proaspete, produse artizanale de luat acasa!

Povestea noastra

Drumul nostru a inceput sub „umbrela” francizei Mons Mellis. Incet, incet am crescut, am capatat experienta, astfel incat in 2020 am hotarat sa dezvoltam propriul nostru brand. „Bakeria” este proiectul nostru de suflet, brutaria artizanala ce ofera intotdeauna produse proaspete si delicioase. Am ramas aceeasi echipa dedicata muncii noastre cat si clientilor nostri. Am reusit sa cream o comunitate, un loc in care lumea sa vina cu placere, un loc in care am pus foarte mult suflet.